Кешбек за локальне: виробники Черкащини доєднуються до національної програми

«Юрія», «Черкасихліб ТД», «Комбінат баранкових виробів», «Сиророб» та ще з десяток черкаських виробників уже доєднались до програми «Національний кешбек». За купівлю їхньої продукції можна отримати до 10% відшкодування вартості.

У масштабах країни до національної програми долучилися вже понад 600 виробників, 63 тис. локальних товарів. 

– Обирати українське – вигідно, – зауважив очільник Черкащини Ігор Табурець. – У такий спосіб ми збільшуємо попит на локальний продукт, відкриваємо для себе національних виробників, підтримуємо економіку.

Наразі триває бета-тестування програми. Приймаються пропозиції та зауваження до роботи від споживачів.

Усі деталі як для виробників, так і споживачів є тут: https://madeinukraine.gov.ua

Довідково:

Щоб отримувати кешбек від держави, покупцям необхідно подати заявку через сайт чи мобільний застосунок банку, який бере участь у програмі, або звернутись до відділення. Відкрити фізичну чи віртуальну картку, куди нараховуватиметься кешбек. Наразі це вже можна зробити через мобільні додатки та відділення таких банків: Приватбанк, Sense Bank, ПУМБ, А-банк, Глобус, Укрсиббанк, Акордбанк.

Кешбек доступний на продукти харчування, ліки, одяг, побутову хімію і косметику, господарські товари, будівельні матеріали, меблі, іграшки і багато інших українського виробництва.

Максимальний розмір кешбеку – 3 тис. грн у місяць. Ці кошти можна буде витратити на послуги – комуналку, транспорт, лікування, мобільний зв’язок,  спорт, кіно тощо. Також їх можна буде задонатити на ЗСУ або купити військові облігації.

Офіційну інформацію читайте на наших ресурсах:

Стрічка новин