Кулінарний хаб створюють на Черкащині

На фото - Ігор Табурець на об'єкті створення кулінарного хабу

Багатофункціональний простір для навчання та підвищення кваліфікації кухарів створюють в області. Цей проєкт реалізують у межах реформи шкільного харчування. Нараду безпосередньо на об’єкті провів начальник ОВА Ігор Табурець. 

Як він пояснив, у кулінарному хабі навчатимуть «агентів змін».

На фото - Ігор Табурець на об'єкті створення кулінарного хабу

– Як відомо, жодна реформа не працює без людей, – зазначив очільник області. –  Ми можемо модернізовувати інфраструктуру харчоблоків, що й робимо, але без фахівців, які опанували сучасну і здорову рецептуру, не матимемо потрібних результатів. Усе працює лише в комплексі.

Наразі на об’єкті тривають роботи. З підрядником узгодили поточні питання. Проєкт реалізують коштом державної субвенції та обласного бюджету. Необхідна техніка та обладнання вже закуплені.

На фото - будівництво кулінарного хабу

На фото - будівництво кулінарного хабу

– Консультуємось з командою першої леді Олени Зеленської, яка патронує цю реформу, – наголосив Ігор Табурець. – На зв’язку з Проєктним офісом реформи системи шкільного харчування. Ціль – реалізувати проєкт уже цього року. Інвестиції в освіту – інвестиції в майбутнє. У цьому випадку – у формування правильних харчових уподобань дітей, в їхнє здоров’я.

На фото - Ігор Табурець на об'єкті створення кулінарного хабу

Нагадаємо, Черкащина втілює реформу шкільного харчування. В області вдалося оновити вже 60% харчоблоків. З них 10 – коштом державних субвенцій. Нині 4 проєкти перебувають у роботі. 

Офіційну інформацію читайте на наших ресурсах:

Стрічка новин