Наша продовольча стійкість – пріоритет, – Ігор Табурець 

На Черкащині продовжують працювати над стабілізацією роботи підприємств в умовах сьогодення. Попри виклики часу, регіональні підприємці розвивають власні бренди.

#Зроблено_в_Україні та  #Зроблено_на_Черкащині – це наш бренд, – зауважив начальник Черкаської ОВА  Ігор Табурець. – Він про показник якості. Українського, черкаського. Наша продукція на полицях магазинів, зокрема за кордоном, – це про стійкість України. В економіці, відповідно обороноздатності.

У цьому напрямі активно розвивається одне із підприємств харчової промисловості області.  Його «молочка» знана не лише в Україні, а й далеко за кордоном. Тут запрацювала нова лінія із виробництва глазурованих сирків. 

– Це масштабна інвестиція в Черкащину, – наголосив Ігор Табурець. –  Лінія сучасна, автоматизована, з дотриманням стандартів якості. До 10 тонн продукції за добу – план, що стає реальністю. Для мене це сигнал, що ми рухаємось у правильному напрямі, що бізнесу комфортно працювати в нас в області. Зворотній зв’язок у такому форматі важливий.  Наша продовольча стійкість – пріоритет.

Нагадаємо, на Черкащині продовжують реалізовувати проєкти за державною програмою «єРобота»

Офіційну інформацію читайте на наших ресурсах:

 

Стрічка новин