#Черкащина_місце_сили: здобувачі освіти області вибороли низку всеукраїнських перемог

Нові спортивні перемоги. Цього разу від здобувачів освіти Черкащини. 

Зокрема, йдеться про «бронзу» ХІХ літньої Універсіади України. Її принесла збірна команда студентів Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького, Уманського державного педагогічного університету ім. П. Тичини та Уманського національного університету садівництва. Загалом у фіналі за першість змагалися майже 3 тисячі учасників.

Окрім цього, ще низку перемог привезли здобувачі освіти з VI літньої  Гімназіади України. Тут збірна Черкащини взяла  участь у шести видах спорту. А за результатами загальнокомандної першості  виборола третє місце серед регіонів у ⅠⅠⅠ групі.  Також маємо перше загальнокомандне місце у змаганнях з боксу. Та ще одну загальнокомандну «бронзу» з гімнастики спортивної.

– Сильні в науці й у спорті, – наголосив заступник очільника області Олександр Шамрай. – Черкащина пишається здобувачами освіти. Це потужний результат. Молодці!

Читайте також: Черкащина прийняла Кубок України з таеквон-до І.Т.Ф. серед школярів і вихованців ДЮСШ. Першість тут виборювали майже 800 спортсменів із 13 областей України.

Стрічка новин