Розвивайте кар’єру з Google Cloud: запускаємо безоплатну програму разом з Google

Google Cloud — це хмарна платформа, яка пропонує безліч інструментів та сервісів для бізнесу, розробників і звичайних користувачів. Вона дає змогу зберігати дані та управляти ними, розробляти й запускати застосунки та сайти, а також аналізувати великі обсяги даних і створювати моделі штучного інтелекту.

Мінцифра спільно з Google запускає новий потік безоплатної навчальної програми «Розвивайте кар’єру з Google Cloud». Вона підійде всім, хто хоче розпочати кар’єру в IT, покращити навички в хмарних технологіях, а також досвідченим розробникам, які хочуть поповнити резюме навичками роботи з Google Cloud та пройти сертифікацію.

Навчання відбуватиметься онлайн із 16 вересня до 31 жовтня. Реєстрацію вже відкрито. На воркшопах разом з експертами зможете побудувати свої невеликі проєкти, використовуючи інструменти від Google Cloud.

Учасники отримають доступ до тренінгів, можливість індивідуальних консультацій та відзнаки, які можна додати до резюме. Додатково тренери відберуть 100 новачків для індивідуальних консультацій. Також учасники програми отримають безоплатний 45-денний доступ до платформи Google Cloud Skills Boost для вдосконалення своїх навичок.

Обмежень за кількістю учасників немає.

Реєструйтеся на навчання, запускайте свої застосунки, сайти й ставайте фахівцями хмарних технологій.

За інформацією Міністерства цифрової трансформації України

Стрічка новин