Перший на Черкащині: центр рекрутингу відкрили в Умані

Свідомий вибір професії для проходження служби у війську. В Умані розпочинає роботу центр рекрутингу української армії. Перший в області та 34-ий – в Україні.

Центр рекрутингу української армії – проєкт Міністерства оборони України. У таких центрах зацікавлені у проходженні служби в українській армії можуть отримати вичерпні консультації від спеціально навчених фахівців і повний супровід упродовж усього «шляху рекрута».

– Це – перший центр рекрутингу української армії, який відкриваємо на Черкащині у співпраці з Міністерством оборони України, – зауважив заступник очільника області Антон Царюк. – Та вже працюємо над масштабуванням цього проєкту в області. Зокрема, готуємо до відкриття аналогічний центр у Черкасах. Роз’яснювальна робота, індивідуальний підхід,  свідомий вибір військової спеціальності із наявного переліку, супровід рекрутером, комунікація із військовою частиною. Максимальне сприяння військовозобов’язаним –  основне завдання центрів.

У центрах рекрутингу створюють умови, щоб кожен обрав свою військову професію, а служба в армії стала покликанням, а не зобов’язанням.

– До мережі центрів по всій Україні вже звернулися понад 15 тисяч людей, – зауважив уповноважений Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець. – Близько 1500 із них уже стали військовослужбовцями або завершують останні етапи оформлення.

Через центр рекрутингу можна долучитися до підрозділів не тільки ЗСУ, а й інших Сил оборони. Всього доступно більше 10 тисяч вакансій. Їхня кількість постійно збільшується.

Детальніше за тел.: 0630500535

Актуальну інформацію про центри рекрутингу шукайте на офіційному сайті: https://recruiting.mod.gov.ua/index.html

Стрічка новин