На Черкащині продовжують працювати над безпековою інфраструктурою

Безпекова складова – одна із ключових для роботи закладів області. І це має бути пріоритетом для кожної громади. На цьому наголосив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

Зокрема, він розповів про ще один завершений проєкт безпекової інфраструктури. В одному з центрів соціально-психологічної реабілітації дітей завершили облаштовувати укриття. Збудували його коштом обласного бюджету. Як розповів очільник області, проєкт був дещо складний через специфіку будівлі.

– Однак у нас була чітка мета, а фахівці знайшли потрібні рішення, – додав Ігор Табурець. – Укриття з усіма зручностями. Продумане до дрібниць. Інклюзивне.

Принагідно очільник області подякував керівництву закладу за ініціативність.

– Дякую також колективу закладу! – наголосив Ігор Табурець. – За ту велику справу, яку ви робите для дітей, які опинились у складних життєвих обставинах.

Нагадаємо, в області також працюють над побудовою та облаштуванням укриттів у закладах освіти. 99% шкіл Черкащини забезпечені укриттями: власними і орендованими.  Це дає змогу почати навчальний рік переважно за партами, а не онлайн.

Офіційну інформацію читайте на наших ресурсах:

Стрічка новин