«Наше здоров’я у ваших надійних руках», – Наталія Кравченко

Заслужене визнання та подяка. Медичну спільноту Черкащини вітали з професійним святом. У переддень Дня українських медичних працівників їм вручили обласні та міські відзнаки. 

Від імені очільника області привітала фахівців галузі його перша  заступниця Наталія Кравченко. Вона подякувала їм за роботу та вручила обласні відзнаки.

– У небагатьох професій така висока планка авторитету, – зауважила Наталія Кравченко. – Спільно з вами нам вдалось забезпечити безперебійну роботу медичної системи області, попри війну та всі ті виклики, які нам доводиться долати.

Вона зауважила, що заклади охорони здоров’я області навіть у нинішніх умовах розвиваються. Тут оновлюють обладнання, проводять унікальні операції, освоюють новітні методики. Крім того, активно розвивають реабілітаційні потужності.

– Реабілітація наших захисників – це ще один виклик, із яким ми зобов’язані гідно впоратися, – наголосила перша заступниця. – Дякую закладам, які вже приділяють увагу цьому напряму. Ми будемо розширювати мережу таких відділень. Це – наш обов’язок перед тими, хто бореться за Україну!

Нагадаємо, в області працюють над розвитком реабілітаційних послуг.

Стрічка новин