Ігор Табурець зустрівся із бізнес-омбудсменом України

Робота на розвиток економіки, підтримка бізнесу, пряма комунікація та співпраця. На Черкащину з робочим візитом прибув бізнес-омбудсмен України Роман Ващук із командою. Нагальні економічні питання обговорили з очільником області Ігорем Табурцем.

– Щоб сповна підтримувати наших оборонців у боротьбі з російськими окупантами, наша економіка має працювати на максимумі, – наголосив начальник ОВА. – Тому ми на Черкащині роботі з підприємцями приділяємо особливу увагу. Пряма комунікація, оперативне вирішення поточних питань, спільний пошук ефективних рішень – жоден мій робочий день не минає без цього.

Із бізнес-омбудсменом України Романом Ващуком та його командою обговорили бізнес-клімат на Черкащині та як його покращити.

– Ми в цьому зацікавлені, як ніхто, – зауважив Ігор Табурець. – Черкаський бізнес, релокований – усі наші, для всіх забезпечуємо повноцінний супровід. На цьому наголошую на зустрічах із усіма органами влади, тергромадами. У мене лише одна вимога: щоб бізнес працював «по-білому» та сплачував податки, а також, із огляду на можливості, був соціально відповідальний, допомагав військовим і ветеранам.

Керманич області наголосив, що нині свою увагу на Черкащині акцентують на енергетичній стійкості. Держава пропонує для підприємництва інструменти. Про ний йшлося на засіданні Конгресу місцевих і регіональних влад.

– Разом ми завжди можемо більше, – підсумував Ігор Табурець. – Якої б сфери це не стосувалось.

Також бізнес-омбудсмен зустрівся із виробниками Черкащини. Презентував напрями своєї роботи та результати співпраці з бізнесом.

 

Офіційну інформацію читайте на наших ресурсах:

Стрічка новин