В Умані відновлюють поруйновану багатоповерхівку

В Умані триває відбудова багатоповерхівки, в яку торік поцілила російська ракета. Ремонтники вже змонтували п’ять поверхів на місці зруйнованого під’їзду. Плити для шостого вже частково завезені на об’єкт. 

Паралельно підрядник утеплює будинок. Тривають сантехнічні та інші роботи, передбачені проєктом.

– Відновлюємо понищене ворогом, – зауважив начальник Черкської ОВА Ігор Табурець. – На старті відбудови до проєктної документації були зауваження. Вони враховані – корегування проєкту замовлено. Проблем із фінансуванням об’єкту немає. Усе максимально чітко та прозоро. Загалом уже виконано робіт на 14,5 млн грн.

Між тим, очільник області звернув увагу на терміни відбудови зруйнованого під’їзду та наголосив, що вони мають бути дотримані. Нині є певні затримки через відключення світла. Графіки діють повсюди: і на будмайданчику, і де працює завод-виробник плит теж. 

– Плюс наполягаємо на належній комунікації з мешканцями, – наголосив очільник області. – Вони повинні знати про весь перебіг робіт. 

Нагадаємо, будинок в Умані, куди поцілила ворожа ракета минулоріч, відбудовують коштом Фонду ліквідації наслідків ворожої агресії та місцевого бюджету.  Його відбудова на постійному контролі робочої групи “Прозорість та підзвітність”.

Офіційну інформацію читайте на наших ресурсах:

Стрічка новин