Працівникам Лівобережної станції швидкої медичної допомоги вручили два нових автомобілі

Два новеньких автомобілі вручили працівникам Лівобережної станції екстреної (швидкої) медичної допомоги. Вони будуть використовуватися для надання медичної допомоги на території Чоронобаївської ТГ та Іркліївської ТГ. Про це інформують у КНП «Черкаський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР».

У вересні цього року обласна екстренка, згідно з розподілу Міністерства охорони здоров’я України, отримала спеціалізовані автомобілі швидкої медичної допомоги на базі Peugeot Boxer, тип С, 4х2 (неброньований). Автомобілі придбані коштом фонду United 24, за підтримки донорів з усього світу. Два “Peugeot Boxer” типу С адміністрацією Черкаського Центру ЕМД було перерозподілено на Лівобережну станцію екстреної (швидкої) медичної допомоги.

Вартість одного автомобіля з реєстрацію транспортного засобу становить 2,7 млн грн. Ключі від цих авто урочисто вручили представникам бригад. Машини мають все необхідне медичне устаткування й одразу після вручення стали до роботи.

Урочистий захід відбувся сьогодні у смт.Чорнобай за участі голови Черкаської обласної ради Анатолія Підгорного, керівника охорони здоров’я Черкаської обласної військової адміністрації Антоніни Уманець, голови Асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» Петра Душейка, голови Золотоніської районної ради Бориса Євмина, голови Чорнобаївської територіальної громади Сергія Любивого та голови Іркліївської територіальної громади Анатолія Писаренка.

 

Стрічка новин