Працівників профтехосвіти Черкащини привітали з професійним святом

Фахівців професійно-технічної освіти області нині вітають з професійним святом. Урочистості з цієї нагоди відбулися в обласному центрі у Центрі дитячої та юнацької творчості.

Привітати освітян завітали заступник голови ОДА Олександр Шамрай, начальник Управління освіти і науки ОДА Валерій Данилевський, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Черкаської міської ради Марина Гаркава, директор Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Богдан Бєлов.

– Я пишаюся усіма колективами професійно-технічних закладів Черкащини, які, не зважаючи на складні умови, продовжили працювати і примножувати свої успіхи, як в тилу, так і на фронті. Ви надаєте освітні послуги діткам, допомагаєте збройним силам, – відзначив заступник очільника області Олександр Шамрай. – Це дійсно надихає наших воїнів робити все для того, щоб ми перемогли. Серед нас 31 педагог та 35 учнів зі зброєю в руках стверджують незалежність та територіальну цілісність нашої країни. Ми пишаємося ними».

Принагідно Олександр Григорович вручив Почесну грамоту обласної військової адміністрації колективу ДНЗ «Черкаське вище професійне училище».

Головний освітянин області Валерій Данилевський підкреслив постійну самовіддану волонтерську роботу профтехосвітян: «Ваша галузь надзвичайно важлива. Але вона стала устократ важливішою в умовах збройної агресії рф. Ви одними з перших відгукнулися на ті потреби, які виникли в нашій державі щодо допомоги внутрішньо переміщеним особам, Збройним силам України. Більше того, сьогодні 3 керівники закладів профтехосвіти не на словах а на ділі показують що треба робити, коли ворог прийшов на нашу землю».

Користуючись нагодою, Валерій Данилевський вручив Почесні грамоти Управління освіти і науки ОДА працівникам та керівникам закладів.

У продовження святкового заходу відбувся концерт, який подарували присутнім колективи Центру дитячої та юнацької творчості, працівники профтехзакладів.

 

Стрічка новин