«Уже формується концепція з розвитку туризму на Черкащині», – Олександр Скічко

Голова Черкаської ОДА Олександр Скічко планує запустити прогулянкові рейси Дніпром із Києва до Канева і назад. Уже формується концепція з розвитку туризму на Черкащині. Зокрема, пакет пропозицій для українських та іноземних операторів водних маршрутів.  Про це він написав на власній сторінці у «Фейсбук».

На кораблях передбачаються всі умови для комфортної подорожі: кейтеринг, безготівковий розрахунок, підключення до Wi-Fi. Спеціальний інтерактивний аудіогід за маршрутом. Розробляються різноманітні формати подорожей: одно- чи дводенна, нічна, з зупинками в інших містах чи без.

«Ми всі з ностальгією згадуємо часи, коли ходили «ракети» з Канева до Києва і до Черкас. Бажання це повернути є в багатьох, але мало хто вірить. Розвитку річкового транспорту ми дали старт ще наприкінці року, ухваливши відповідний законопроект. Я – один із його співавторів. А сьогодні детальніше обговорили можливість запуску рейсу водним маршрутом Київ–Канів–Київ із головою Державного агентства розвитку туризму України Мар’яною Олесків, керівницею Офісу розвитку креативних індустрій Уляною Хром’як та міською владою Канева. Хотілося б стартувати вже цього сезону», – пише Олександр Скічко.

Стрічка новин