Сергій Куліш – кращий спортсмен вересня-2024 на Черкащині

На Черкащині визначили кращого спортсмена місяця. У вересні це звання отримав стрілець Сергій Куліш. Про це інформують у відділенні НОК України у Черкаській області.

На перемогу в номінації претендували два атлети: стрілець Сергій Куліш та фехтувальник Станіслав Закутній. Зваживши їхні досягнення на змаганнях, звання кращого спортсмена місяця присвоїли Сергієві Кулішу. Він та тренер Віктор Нагній будуть відзначені премією від олімпійського осередку Черкащини.

Заслужений майстер спорту України Сергій Куліш став учасником Відкритого літнього чемпіонату України з олімпійських вправ ім. А. П. Кукси зі стрільби кульової, що проходив 12–18 вересня у Вінниці. Спортсмен виборов чотири нагороди: золото – у вправі ГП-мікст (пневматична гвинтівка, 10 м, змішані команди), ГП-6 (чоловіки, пневматична гвинтівка 10 м, 60 пострілів), МГ-5 (стрільба на 50 метрів із трьох положень), а також срібло – у командній першості. Підготував спортсмена тренер Віктор Нагній.

Майстер спорту України Станіслав Закутній узяв участь у чемпіонаті України з фехтування серед юніорів (шабля, чоловіки, жінки), який відбувся в Києві 28–29 вересня. Він виборов перше місце в особистому протистоянні серед 39 учасників та друге командне місце. Тренує спортсмена Людмила Шкалікова.

Стрічка новин