Укрпошта пропонує українцям обрати ескіз поштової марки до Міжнародного дня волонтера

Укрпошта запрошує всіх українців долучитися до вибору ескізу нової поштової марки, яку компанія планує випустити до Міжнародного дня волонтера, вшановуючи важливий внесок волонтерського руху у досягнення перемоги України.

Конкурс на розробку ескізу до поштової марки, присвяченої волонтерам, стартував 12 вересня 2024 року і був відкритий для участі як професійних художників, ілюстраторів та дизайнерів, так і аматорів. Учасникам пропонувалося створити ескіз, що відображає роль волонтерів у сьогоденні.  Збір конкурсних робіт тривав до 26 вересня 2024 року.

Після попереднього відбору компанія представила на фінальне голосування сім творчих робіт, які найкраще відповідають конкурсним вимогам, і тепер українцям надається можливість обрати той, який буде втілено на поштовій марці.

Голосування за найкращий ескіз триває на офіційних сторінках Укрпошти у соціальних мережах Facebook та Instagram, а також на сторінках генерального директора АТ “Укрпошта” Ігоря Смілянського Кожен може долучитися до вибору, віддавши свій голос за улюблену роботу до 09:00 8 жовтня 2024 року.

Нова поштова марка стане символом вдячності всім волонтерам, які щодня працюють заради майбутнього України.

Стрічка новин