В області працюють над удосконаленням надання адмінпослуг для ветеранів та їхніх близьких

Навчання для адміністраторів ЦНАП, що надають адміністративні послуги ветеранам війни та членам їхніх сімей за принципом «єдиного вікна», провели на Черкащині. Підвищили свою кваліфікацію близько 90 фахівців, інформують у департаменті регіонального розвитку ОВА.

Організували та провели семінар за сприяння Міністерства у справах ветеранів України спільно із фахівцями обласного департаменту регіонального розвитку. Слухачів ознайомили з видами безоплатної правничої допомоги, яку можуть отримати ветерани війни. Також проаналізували найбільш поширені й типові помилки, яких потрібно уникати при прийомі заяв і документів.

Нагадаємо, в Черкаській област функціонують 66 ЦНАП при всіх територіальних громадах. 63 тергромади утворили 93 «єдиних вікна». З них 63 – у ЦНАП, 4 – у територіальних підрозділах ЦНАП та 26 – у віддалених робочих місцях адміністраторів ЦНАП.

В «єдиному вікні» ветерани війни та члени їхніх сімей можуть подати пакет документів на адміністративні послуги у сфері соціального захисту.

 

Стрічка новин