«Черкащина завжди відкрита до пілотних проєктів із надання соціальних послуг», – Ігор Табурець

Презентували напрацювання області, звірили напрями роботи, окреслили пріоритети соціальної політики держави. На Черкащині з робочим візитом працювала міністерка соціальної політики України Оксана Жолнович зі своєю командою. 

Міністерка зустрілася з очільником області Ігорем Табурцем та відвідала низку закладів соціальної сфери Черкащини.

– Акцент на розширенні соціальних послуг, їхній якості, – розповів начальник ОВА Ігор Табурець. – Мета соцпідтримки – вивести отримувача на економічну самостійність. Це стосується як людей із інвалідністю, так і наших внутрішніх переселенців. Плюс ветерани та їхні родини. Вони мають потреби та потенціал. Зокрема, і в питанні зайнятості. Допомогти, реабілітувати, реінтегрувати, соціалізувати – наше завдання на всіх рівнях. Екосистема підтримки повинна бути цілісною.

Очільник області наголосив, що задля досягнення результату, необхідна ініціативність та взаємодопомога на всіх рівнях. Крім того, важливо співпрацювати з міжнародними партнерами.

– Матимемо результат за всіма напрямами лише за кількох умов: відповідальне ставлення кожного, максимальна співпраця на всіх рівнях, залучення партнерів, – підсумував він.

Оксана Жолнович під час поїздки на Черкащину відвідала центр «Жага Життя», ознайомилася із напрацюваннями «Табору Максимум», а також Золотоніського центру надання соціальних послуг.

Офіційну інформацію читайте на наших ресурсах:

Стрічка новин