Конструктив і робота на результат: Ігор Табурець представив нового очільника Золотоніщини

Від налагодження управлінської складової у районі до виконання пріоритетних завдань. Очільник Черкащини зустрівся з головами територіальних громад і місцевими підприємцями Золотоніського району. Їм він представив нового керівника райдержадміністрації Юрія Дудку. 

Спілкуючись із управлінцями та представниками бізнесу, Ігор Табурець закликав до результативної та конструктивної співпраці.

– Не час і не місце політичним ігрищам, популізму й подібному, – зауважив він. – Наше завдання – працювати на Перемогу. І це вимагає консолідації зусиль на всіх рівнях. Від найменшої громади. Фронт роботи попереду значний. Із незмінних пріоритетів – підтримка Сил оборони України. Порівняно стабільною ситуацією в області ми завдячуємо саме їм. Тому наше спільне завдання – акумулювати ресурс задля їхньої підтримки. Тут важлива максимальна прозорість бюджетування.

Крім того, очільник області наголосив на важливості підтримки розвитку підприємництва в районі.

– Пряма комунікація з бізнесом, його підтримка та супровід – важлива складова нашої економічної стійкості, – додав він. – Бо це робочі місця, податки, ресурс для розвитку територій. Жодних перепон для підприємців не має бути.

Окрім іншого, наголосив на питаннях розвитку реабілітаційних потужностей у громадах, підтримки вимушених переселенців, забезпечення стабільного та безпечного освітнього процесу в районі.

– Маємо діяти швидко й ефективно, – підсумував начальник ОВА. – Дякую громадам Золотоніщини, які розділяють ці принципи роботи! Я завжди відкритий до діалогу!

Нагадаємо, Президент України призначив Юрія Дудку головою Золотоніської районної державної адміністрації. Про це йдеться у його розпорядженні від 21 серпня 2024 року.

Офіційну інформацію читайте на наших ресурсах:

Стрічка новин