Медаль присвячую Україні, – олімпієць Сергій Куліш на зустрічі в ОВА

 

Віцечемпіон Олімпійських Ігор у Парижі Сергій Куліш привіз свою вже другу у спортивній кар’єрі олімпійську нагороду додому, на Черкащину. І вдруге – срібло.

Зустріч із призером відбулася сьогодні в обласній військовій адміністрації. Привітав спортсмена очільник Черкащини Ігор Табурець.

– Кожна спортивна перемога – це можливість нагадати світові про українську незламність, – наголосив він. – Із боку обласної влади продовжуємо підтримувати наших спортсменів. Особливо це стосується розвитку дитячо-юнацького спорту. Кожен спортивний талант повинен мати всі можливості для того, щоб засяяти.

Для Сергія Олімпійські ігри- 2024 вже четверті. Спортсмен визнає: щоразу – як уперше.

– Що ближче до змагань, що більше хвилювання, –  зауважив Сергій Куліш. – Попри все, зміг зібратися та викластися на повну.  Свою медаль присвячую Україні та всім українцям, які вболівали та підтримували наших атлетів. 

Додамо, на цьогорічних Олімпійських іграх за медалі боролися найкращі спортсмени світу. Українські атлети, попри війну, постійні обстріли, вимкнення світла, знищення ворогом спортивної інфраструктури, гідно представили нашу країну на головних змаганнях чотириріччя.  У скарбниці України – 12 нагород різного ґатунку. Два срібла – від черкащан: стрільця Сергія Куліша та гімнаста Іллі Ковтуна.

Офіційну інформацію читайте на наших ресурсах:

Стрічка новин