Перші на Черкащині: в області відбувся випуск лікарів

Лікарську присягу проголосили перші 60 лікарів, які здобули цей фах у Черкаській медичній академії. Сьогодні вони отримали дипломи про закінчення освіти.

Долучилася до вітань випускників медакадемії перша заступниця очільника області Наталія Кравченко. 

– Непересічна подія для Черкащини, адже вперше наш заклад підготував та випустив фахових лікарів, – зауважила Наталія Кравченко. – Тепер вони – амбасадори нашої академії та Черкащини загалом. Випускники нашої академії цінуються як фахівці високого рівня. Це заслуга викладацького колективу закладу та кожного зі студентів, хто докладав зусиль, аби опанувати обраний фах, невтомно працював і вдосконалювався. Адже медицина зобов’язує! Бути завжди на хвилі, в контексті, розвиватися, цікавитися новаціями та не втрачати любові до своєї праці і тих, хто звертається до вас за допомогою.

Посадовиця висловила надію, що молоді фахівці продовжать свою професійну діяльність у медичних закладах Черкащини.

Також сьогодні ж документи про закінчення освіти отримали магістри медсестринства, бакалаври фізіо- та ерготерапії, парамедики.

– Дякую кожному з вас, випускники, за сміливість обирати медицину, – наголосила Наталія Кравченко. – Адже це – справді сміливе рішення, наполегливі роки навчання та практики, самовдосконалення та дисципліни. Тепер у ваших руках – наше фізичне та ментальне здоров’я, реабілітація та навіть життя. 

Стрічка новин