Стартувала реєстрація для участі в сертифікації вчителів-предметників

Сьогодні розпочалася реєстрація для участі в сертифікації вчителів математики й української мови та літератури. Проводиться вона серед освітян, які забезпечують реалізацію нового Державного стандарту на першому циклі базової загальної середньої освіти та мають стаж педагогічної роботи два і більше років.

Серед учителів математики та української мови і літератури НУШ сертифікація проводиться вперше. Цьогоріч у ній можуть взяти участь по 500 педагогів кожної із зазначених спеціальностей, зареєструвавшись через вебсайт Українського центру оцінювання якості освіти. Зокрема, від Черкащини зареєструватися зможуть 16 вчителів математики та 16 вчителів української мови та літератури.

Після успішної реєстрації учасники будуть допущені до першого етапу сертифікації — незалежного тестування, яке 9 вересня проведе УЦОЯО за програмами для вчителів математики й української мови та літератури.

Наступні два етапи — самооцінювання учасниками сертифікації власної педагогічної майстерності та вивчення практичного досвіду роботи учасників сертифікації — протягом жовтня-листопада організує Державна служба якості освіти України.

За інформацією Державної служби якості освіти України

Стрічка новин