Учень Черкаського профучилища здобув срібло на всеукраїнському чемпіонаті

b2ap3_large_IMG_20190607_090203 Із 4 до 6 червня у м. Києві вдруге проходив Чемпіонат України з кулінарного мистецтва. Захід провели з метою популяризації творчих досягнень у ресторанній сфері, втілення креативних ідей, підвищення рівня підготовки фахівців.b2ap3_large_PA210868b2ap3_large_PA210870

Від ДНЗ «Черкаське вище професійне училище» участь у професійному конкурсі взяв учень Недбайло Ярослав під керівництвом викладача Булатецької Л.В. За результатами участі в чемпіонаті в номінації «Основна страва з м’яса»серед юніорів Ярослав виборов срібло.

Чемпіонат оцінювало журі у складі відомих шеф-кухарів Німеччини, Сербії, Білорусії та України.

За три дні учасники чемпіонату відвідали безліч виступів спікерів із питань безвідходного виробництва сировини та повернення до локальних страв продуктів,  кваліфіковані майстер-класи за новітніми технологіями приготування страв.b2ap3_large_PA210901

Автор статті